Zondag 17 november 2019

SPORT OKV turnsters door naar regiokampioenschappen

HARMELEN > Op 6 april hadden 13 turnsters van OKV Harmelen hun 2e voorwedstrijd in Amersfoort hier zijn 4 medailles gescoord. Elin van Driesten was erg zenuwachtig en werd uiteindelijk 13e in haar niveau. Bij de jeugd 2 meiden werden Nynke Hansen en Britt Busser gedeeld 4e, Tessa Lausberg werd hier 9e, Daphne Elemans volgde haar met een 10e plek en Manouk Blom werd 15e. Anouk van Eerdt werd in de 3de ronde 12e. In de laatste ronde wist Kalliste Bouwhuis de gouden medaille te behalen, Norah van de Mortel werd 3e, Romaysa van Brecht 5e, Emily-Kirsten van Schaik 7e en Naomi Veelenturf 8e. Op de ander baan werd Rosalinda Foppen 13e.

In het totaal van alle selectie turnsters hebben 19 turnsters zich geplaats voor de regiokampioenschappen.

Deze regiokampioenschappen vinden plaats op 11mei , 18 mei en 29 juni dat hangt af in welk niveau je turnt. Ook kan het niveau D1 , D2 en Divisie 4 en 5 zich nog plaatsen voor de districtkampioenschappen.

Dan hebben alle OKV turnsters zich geplaats op maar liefst 56 toestellen op de toestelfinale en er staan 12 op een reserve plek. Dit zijn zeer goede resultaten al van dit seizoen.

De trainsters zijn trots op alle turnsters met hun behaalde resultaten!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden