Dinsdag 17 september 2019

SPORT BVM Clubkampioenschappen weer succes

Op 12 april 2019 zijn de 36e BVM Clubkampioenschappen gehouden. Het overgrote deel van de leden van judovereniging BVM, zowel junioren als senioren, was aanwezig. In een gezellige ambiance en onder begeleiding van officiële JBN scheidsrechters streden ze in 15 poules tegen elkaar om de felbegeerde titel Clubkampioen 2019.

Alle deelnemers waren strijdlustig en lieten naar hun kunnen mooi judo zien. Ook leden die pas lid zijn deden mee. “Dat iedereen meedoet, maakt de clubkampioenschappen zo’n gezellig evenement. We zijn super trots op alle deelnemers” aldus judoleraar Emile en Martin. Bij de junior deelnemers zijn de Clubkampioenen 2019 Annika, Caitlin, Coen, Julian, Luna, Stijn, Tim en Timur. Bij de oudere jeugd vielen Dyenna, Olivia en Yentl in de prijzen en mogen zich Clubkampioen 2019 noemen. Bij de senioren was Roberto onverslaanbaar en ook hij is Clubkampioen.

BVM is de gezelligste judovereniging van Vleuten-De Meern-Leidsche Rijn. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je de judo sport weer oppakken? Aarzel dan niet en meldt je aan op ledenadmin@bvm-demeern.nl. De lessen worden op vrijdag gegeven in de sportzaal aan de Ten Veldestraat 94 in De Meern. De groepen zijn ingedeeld naar leeftijd.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden