Zondag 22 september 2019

SPORT Jade Villa toernooi bij BCO weer een succes

DE MEERN > Voor de dertiende keer werd dit jaar het, naar onze sponsor genoemde, Jade Villa toernooi georganiseerd bij Bowls Club Ouderijn BCO

. Dertig deelnemers telde deze door onze WRC weer prima georganiseerde editie. Er werd tripels gespeeld, dus tien teams van drie personen elk. Voor aanvang van de wedstrijden werd van de deelnemers een hernieuwde groepsfoto gemaakt. Hierna begonnen de wedstrijden van 70 minuten. Iedere deelnemer speelde zo drie wedstrijden. Telkens in een andere samenstelling en zo tegen andere tegenstanders. Het is een zeer gezellig en sfeervol toernooi geworden met hier en daar verassende uitslagen.

Tegen half vijf kon de WRC de resultaten van de wedstrijden verzamelen om zo de winnaars bekend te kunnen maken en de door onze sponsor ter beschikking gestelde prijzen aan hun uit te reiken.

Bepalend was het hoogste shotsaldo met daarbij de hoogste shots vóór.

In de prijzen vielen Marry de Vroet als nummer één, Henk Kwant als nummer twee en Adrie van Veldhoven als nummer drie. Aansluitend konden via een loterij nog een aantal gelukkige winnaars met een fles wijn aar huis gaan.

Nonnie, Ineke en Caroline kunnen terugzien op een bijzonder geslaagd clubtoernooi.

Na afloop bezocht een klein gezelschap onze sponsor Jade Villa, alwaar zij door de heer Tan op een geweldige geanimeerde manier ontvangen werden.

Op onze foto galerij vindt u de foto van de winnaars met dank aan Ben Storm.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden