Zaterdag 21 september 2019

SPORT Het Leeuwinnen Voetbalfestival komt naar DESTO

VLEUTEN > Op 15 mei organiseren DESTO en de KNVB samen een geweldige middag vol voetbalplezier speciaal voor meiden. Tijdens deze middag kunnen de meiden zich voor eventjes een echte oranjeleeuwin voelen. Naast al het voetbalplezier leer je ook nog eens samenwerken en vette Leeuwinnen-trucs. Ook meiden die nog niet (bij DESTO) voetballen zijn welkom, waardoor op deze middag naast voetbal ook plezier en vriendschap centraal staan.

In 3 uur tijd doorlopen de meiden in kleine groepjes een parcours met 11 verschillende voetbalvormen, zoals 4 tegen 4, 2 tegen 2, pannavoetbal, schieten op een gatendoek of met een snelheidsmeter. Aan het eind ontvangen alle meiden een goodie van de KNVB.

Programma

Op 15 mei a.s. vindt het Leeuwinnen Voetbalfestival plaats bij DESTO. De activiteit start om 15.00 uur en zal omstreeks 18.00 uur eindigen. Deelnemers kunnen zich melden vanaf 14.30 uur.

Schrijf je snel is want VOL=VOL

Extra informatie

• Er is plaats voor maximaal 100 meiden

• Neem sportkleding en sport- of voetbalschoenen mee.

• Deelname is gratis

Doe jij ook mee?

Schrijf je in op http://www.knvb.nl/leeuwinnenfestival en ga samen met je vriendinnen mee op jacht tijdens een activiteit vol voetbalplezier!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden