Zaterdag 21 september 2019

SPORT Nieuwe zeilinstructeurs in Vinkeveen

VINKEVEEN > Gedurende 4 weekenden in maart en april leidde Zeilschool Vinkeveen weer een groep enthousiaste zeilers op tot zeilinstructeur. De meeste deelnemers hebben al met 5 jaar voor het eerst bij de zeilschool gespetterd, daarna Optimist gezeild, een snelle zwaardboot, uitdagende catamaran of gezellige Valk gekozen en zijn nu toe aan het instructeursschap.

En dat de Instructeursopleiding meer is dan een zeilopleiding, bevestigt een deelnemer: “Ik dacht dat ik hier kwam om nog beter te zeilen, maar ik heb vooral veel over mijzelf geleerd.”

De gemotiveerde zeilinstructeurs vinden het geweldig om tijdens de schoolvakanties kinderen iets te leren en tegelijkertijd een tof kamp te organiseren. Maar ook buiten de schoolvakanties om is het instructeursteam op het water te vinden! Bijvoorbeeld voor het begeleiden van bedrijfsuitjes, wedstrijdzeilen, schoolkampen, privéles en groepsles. De Vinkeveense Plassen zijn bijzonder geschikt om (nog beter) te leren zeilen: beschut, open, rustig en drukker water - iedere les-situatie is onder handbereik.

Komt u deze lente de nieuwe instructeurs ontmoeten? Voor volwassenen (en jong-volwassenen vanaf 15 jaar) organiseert de Zeilschool diverse Weekendcursussen. Tijdens de Weekendcursus wordt gevaren in een Valk en is het mogelijk om een zeilpak te huren. Keuze-data zijn als volgt: 11 & 12 mei, 25, 26 mei, 15 & 16 juni en 29 & 30 juni en Pinksteren. Meer info en inschrijven: www.zeilschoolvinkeveen.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden