Donderdag 19 september 2019

SPORT Golfclub Veldzijde benoemt Leo Versleijen tot Super Caddie 2019

WILNIS > Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Golfclub Veldzijde is Leo Versleijen uit Wilnis uitgeroepen tot Super Caddie. Dick Westerveld, voorzitter van Golfclub Veldzijde, lichtte toe waarom deze trofee juist aan Leo Versleijen overhandigd moest worden.

Jaarlijks benoemt het bestuur van Golfclub Veldzijde een Super Caddie. Voorwaarde is de tomeloze inzet van de Super Caddie voor diens bijzondere, langdurige en onbezoldigde bijdrage aan de golfvereniging. Met zo’n tachtig vrijwilligers die allemaal hun steentje bijdragen moet de kandidaat voor de trofee van de Super Caddie er echt met kop en schouders bovenuit steken.

Deze eer komt Leo toe omdat hij 13 jaar het Veldzijde Jeugd Open heeft georganiseerd (ondersteund door dochter Kim), meer dan 10 jaar penningmeester van de Jeugdcommissie was, in de websitecommissie zitting heeft en de website van Golfclub Veldzijde beheert, actueel houdt en vele naar hem gezonden berichten met een onovertroffen snelheid plaatst. Leo regelt ook al meer dan 10 jaar de inkoop voor de vereniging, zoals ballen en bekers. Kortom, Leo staat altijd klaar voor onze club als je een beroep om hem doet.

Golfen dat doet hij eigenlijk niet meer. Een verenigingsmens in hart en nieren.

Bestuur en de aanwezige leden feliciteerden Leo van harte en hopen dat hij geniet van de eer en de welverdiende trofee.

Golfclub Veldzijde

marjolijnstassen@golfclubveldzijde.nl

www.golfclubveldzijde.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden