Zaterdag 21 september 2019

SPORT Jumbo Foodmarkt hoofdsponsor De Loop van Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN > Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is de nieuwe hoofdsponsor van De Loop van Leidsche Rijn op zondag 26 mei 2019, in het Máximapark. De grootste supermarkt van Utrecht onderschrijft een gezonde lifestyle met verse voeding, geheel passend bij dit sportieve loopevent. Inschrijven voor deze De Loop van Leidsche Rijn kan tot en met 19 mei 2019.

Goed en gezond eten is een belangrijk speerpunt bij de Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn, waar bakkers, slagers, kaasspecialisten en koks iedere dag klaar staan om in diverse wereldkeukens de lekkerste verse maaltijden te bereiden. De supermarkt zal het gezicht worden van De Loop van Leidsche Rijn. Ook de Lint-Wurmpie Run zal geadopteerd worden door deze grootste Utrechtse supermarkt.

Het dagprogramma van het loopevent bestaat uit diverse looponderdelen. Naast de hoofdafstand, de 15 km Jumbo Foodmarkt De Loop van Leidsche Rijn, zijn er nog de 5km en 10km. Voor de jeugd is er de 500m KOKO Kinderopvang Wurmpie Run, de 1km Cool Bear Limonade Lint-Wurmpie Run, de 2km Jumbo Foodmarkt Lint-Wurmpie Run en de 3km Lint-Wurm Run XL. Verder is er ook de Abrona Loop, voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Er zal een festivalterrein opgebouwd worden met een kidsdorp, diverse paviljoens, muziek en catering.

Tot en met woensdag 1 mei is er in te schrijven voor de gezinskorting bij dit familie-evenement. Als een ouder zich inschrijft voor een volwassen onderdeel, dan krijgt een kind uit hetzelfde gezin 50% korting. Het goede doel is het Duchenne Parent Project. Meer informatie over de verschillende onderdelen, de gezinskorting en inschrijven: www.loopfestivalleidscherijn.nl of www.lint-wurmpie.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden