Donderdag 19 september 2019

SPORT Bridgen in de Light-Line in Vleuten

VLEUTEN > Wegens succes opnieuw ‘Light-line’ voor startende bridgers bij Bridgeclub ‘Door Durf Sterk’.

Bij DDS gaan gezelligheid en sportiviteit hand in hand. Bridgen bij een bridgeclub maar zonder de stress die beginnende spelers vaak ervaren bij andere verenigingen die competitie spelen. Vanaf mei wordt er weer elke donderdagavond om 19:40 uur tot 22:30 gespeeld in een aparte ‘Light-line’ in De Schakel in Vleuten.

Wat is er anders? Er is meer tijd om de spelletjes te spelen, er mag nog met elkaar worden overlegd en ook de geheugenkaart mag nog worden gebruikt. De tegenstanders zijn ook nog beginnende bridgers. En er is voldoende hulp aanwezig om de avond in goede banen te leiden.

Voor wie is het bedoeld? Voor bridgers die de beginnerscursus hebben afgerond en willen leren hoe bridge in clubverband gaat. Of bridgers die al een tijd niet meer gespeeld hebben en het weer eens willen proberen. Of spelers die al langer bridgen, maar het tempo van een gewone bridgeclub avond te hoog vinden. Of bridgers die wellicht een beetje bang zijn om fouten te maken, of….. Noem maar op! Leuk is om elke ronde weer nieuwe tegenstanders te krijgen en dat je na afloop (aan de bar of thuis) de spellen nog eens rustig kunt nakijken. Een prima manier om nieuwe contacten op te doen en te ervaren hoe gezellig bridgen in clubverband is.

Aspirant-leden kunnen meespelen met de rest van het seizoen voor een bedrag van slechts € 15,- per persoon en zijn ook welkom op de inloop-oefenavonden op iedere woensdagavond tot juni.

Meer informatie bij Joke Ederveen, tel 06-463 77 226, e-mail ederveen.joke@hccnet.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden