Zondag 15 september 2019

SPORT OKV-turnster Tiara door naar Districtfinale

HARMELEN > Afgelopen zaterdag hadden 3 junior turnsters van OKV Harmelen zich geplaatst voor de regiofinale in Amersfoort dit is al een hele prestatie.

Tiara en Sanne zitten in de 4 de divisie en hadden allebei nogal wat moeite met hun brugoefening en om zich hierna nog te kunnen plaatsen voor de districtfinale moesten ze alles eruit halen op de andere toestellen.

Allebei zette ze hun beste beentje voor want sanne liet een strakke balkoefening zien en werd daar 4de mee en tiara sprong een super sprong waar ze 5de mee werd van alle 36 turnsters.

Tiara kwam op een mooie 13de plaats terecht en heeft zich geplaatst voor de districtfinale die op 25 mei zal plaats vinden in Amsterdam.

Sanne kwam op een 27ste plaats terecht .

Suzanne is een junior turnster en zit in de 5de divisie en had wat pech met haar balk en sprong. Suzanne werd 26 ste van ook 36 turnsters wat ook een zeer mooi resultaat is in een sterk veld.

OP zaterdag 18 mei hebben 6 jonge turnsters van OKV die in het niveau D1 en D2 zitten hun regiofinale en ook deze turnsters kunnen zich nog plaatsen voor de districtfinale in Amsterdam die dan op 15 juni is.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden