Zondag 22 september 2019

SPORT De Hypotheekshop sponsor van De Loop van Leidsche Rijn

DE MEERN > Zondag 26 mei vindt de 7e editie van De Loop van Leidsche Rijn en de 8e editie van de Lint-Wurmpie Run plaats. Jeroen van De Hypotheekshop Vleuten- De Meern en Michael van de Hypotheekshop Leidsche Rijn zijn trotse sponsor van dit evenement.

De Stichting LeidscheRijnSportief organiseert jaarlijks in de maand mei of juni De Loop van Leidsche Rijn. Het doel van de Stichting is om met het evenement als katalysator in het sociale en maatschappelijke leven, bindmiddel te zijn voor de sport in de snelgroeiende vinexlocatie Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern.

Inmiddels is De Loop van Leidsche Rijn een begrip in de regio. "De organisatie straalt één en al ambitie uit en het evenement wordt elk jaar groter. Hier willen wij met De Hypotheekshop Vleuten- De Meern graag deel van uit maken”, alsdus Jeroen Landzaat. Michael van Amerongen van De Hypotheekshop Leidsche Rijn vervolgt: “We steunen graag lokale initiatieven en willen dit in de toekomst zeker vaker samen gaan doen. Onze werkgebieden sluiten tenslotte perfect bij elkaar aan”.

De Loop van Leidsche Rijn start om 10.00 uur met de Wurmpie Run, voor de allerkleinsten. Om 13.00 uur start de 15 kilometer en om 13.30 uur start de 10 kilometer. De start en finish zijn bij het evenemententerrein in het Máximapark.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden