Maandag 16 september 2019

SPORT OKV Turnster Devi Pot is Regiokampioen

HARMELEN > 6 Turnsters van OKV die zich hadden geplaatst hadden op zaterdag 18 mei hun regiokampioenschap in Amersfoort.

Het was een zware wedstrijd en wat lagen de punten dicht bij elkaar. Alle 6 hebben echt een TOP prestatie geleverd en hard gewerkt voor hun punten.

Devi turnde een constante mooie wedstrijd en werd 1 ste met haar balkoefening en 3de met haar vloeroefening dit bleek ook uit het resultaat want ze werd Regiokampioen bij de pupillen 2 D1 en nam ook vol trots de gouden medaille in ontvangst nemen.

Ook Lucy Ouwerkerk die jeugd 1 D1 is turnde een mooie wedstrijd ze werd 1ste met haar sprong en ook3de met haar vloeroefening en kwam op een mooie 3 de podiumplaats terecht en mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen.

In haar categorie turnde ook nog Lisa den Besten en Fredrieke Bosma ook deze turnsters zetten hun beste beentje voor voor hun punten. Lisa werd 5de met haar vloeroefening en 6de met haar sprong en kwam op een mooie 6de plaats en frederieke die toch wat pech had op balk en brug kwam sterk terug met haar sprong en vloer en eindigde op een 10de plaats van de 28 turnsters.

Nora Faeseler en en Amy L ‘abee zijn pupillen 2 D2 ook deze turnsters lieten mooie oefeningen zien in een sterk veld en nora werd 14de en Amy werd 16de.

Van de 6 turnsters zijn Devi, Lucy , Lisa , Frederieke en Nora door naar de districtfinale en Amy is 2de reserve op zaterdag 15 juni in Amsterdam.

De trainsters zijn zeer trots op de OKV Turnsters.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden