Maandag 23 september 2019

SPORT Slechts vier tegendoelpunten Meisjes VV De Meern kampioen

DE MEERN > Opnieuw is een meisjesteam van VV De Meern kampioen. MO15-1, speelsters onder 15, kregen dit seizoen slechts 4 tegendoelpunten. Op 8 juni spelen zij op het NK Jeugdvoetbal.

Na acht van de tien wedstrijden was het kampioenschap al binnen. Dat werd uitbundig gevierd op het sportpark van VV De Meern. De laatste wedstrijd speelde het team in een fantasieopstelling. De meiden trokken een lootje voor een andere positie. Zelfs de keepster verliet haar doel en maakte een paar indrukwekkende acties als spits. De nieuwe opstelling gaf veel plezier en het team won ook nog eens met 7-0 van Hooglanderveen. Op 8 juni speelt het team uit De Meern op het Nederlands Kampioenschap Jeugdvoetbal in Brunssum en sluit daarmee het seizoen af.

Het selectieteam MO15-1, onder leiding van André Miltenburg en Mikey Grasso, speelt in de hoofdklasse. VV De Meern is de op een na grootste voetbalclub van Nederland. V.V. De Meern behoort tot een selecte groep amateurclubs met zowel het Regionaal Certificaat als de Rinus Michels Award. Er wordt ook veel geïnvesteerd in meisjesteams en er is ruimte voor nieuwe speelsters. Zie: www.vvdemeern.nl.

Foto’s: Pieter Jaarsma

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden