Maandag 23 september 2019

SPORT Nieuwe hoofdsponsor voor Hart van Holland Loop

KOCKENGEN > Op dinsdag 18 juni wordt in Kockengen de zevende editie georganiseerd van de Hart van Holland Loop. Met 2 routes, van 5,5 en 10 kilometer, lopen de deelnemers door het mooie buitengebied rond het dorp. Start en finish zijn in de dorpskern, op het Driestammenplein. Het evenement wordt georganiseerd door sportvereniging LbnK (laatste bus naar Kockengen). Voorzitter Ko van Oostrum vertelt enthousiast: “We zijn erg trots dat we een mooi hardloopevenement hebben toegevoegd aan de activiteiten van Kockengen. Hiermee kunnen we mensen kennis laten maken met het dorp en de prachtige omgeving. Het is hier namelijk heel mooi sporten!”


Nieuwe hoofdsponsor

De Hart van Holland Loop heeft dit jaar een nieuwe hoofdsponsor. “We vinden het fantastisch dat we voor dit evenement steun krijgen van lokale ondernemers. Zonder hun bijdragen zouden we het evenement niet kunnen organiseren. De afgelopen jaren hebben we de Hart van Holland Loop kunnen professionaliseren met Adrie de Lange IJzerwaren, Gereedschappen en DHZ als hoofdsponsor. Vanaf dit jaar is het stokje overgenomen door Van Oosterom Advies, zelfstandig adviseur RegioBank in Kockengen. Ook een lokale ondernemer die ons evenement een warm hart toedraagt.” aldus Van Oostrum.

De voorinschrijving van de Hart van Holland Loop is geopend. Inschrijven kan via de website www.hartvanholland.net of op de dag zelf

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden