Dinsdag 17 september 2019

SPORT Devi 3e en Lucy 4e op de districtfinale

HARMELEN > Afgelopen zaterdag 15 juni waren de districtfinale in Amsterdam van de D1 en de D2 turnsters . Van OKV hadden zich er 5 hiervoor geplaatst wat al een hele prestatie is.

Alle 5 de turnsters waren best wel zenuwachtig maar ondanks dat toch een goede wedstrijd gedraaid.

Devi is Pupil 2 D1 en liet een strakke balkoefening zien en met haar brugoefening scoorde ze ook hoge punten. Devi kwam van de 28 turnsters op een 3de podiumplaats terecht en nam vol trots de bronzen medaille in ontvangst.

Nora die pupil 2 D2 is werd 4de met haar brugoefening en liet ook een mooie strakke vloeroefening zien en kwam op een welverdiende 9de plaats terecht.

Lucy die Jeugd 1 D1 is werd 1ste met haar sprong en 1ste met haar vloeroefening en eindigde op een 4de plaats. en mocht ook een bronzen medaille mee naar huis nemen.

Frederiek en Lisa turnen ook in deze categorie.

Frederieke turnde een constante nette wedstrijd en werd 6de met haar balkoefening en kwam op een mooie 10 de plaats terecht en lisa die ondanks haar blessure een mooie wedstrijd liet zien kwam op een 18de plaats terecht.

De punten lagen zeer dicht bij elkaar en in een sterk veld van 28 turnsters zijn dit zeer mooie plaatsen die de OKV turnsters bereikt hebben na een heel seizoen trainen.

De trainsters zijn trots op de turnsters.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden