Dinsdag 17 september 2019

SPORT 73e Vechtloop door hart van Maarssen op dinsdag 27 augustus. Schrijf u nu in!

MAARSSEN > U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 23 augustus online inschrijven voor de 73e editie van de Vechtloop op dinsdag 27 augustus. Hierdoor kunt u op de avond van de loop snel uw startnummer ontvangen. Op onze website www.vechtloop-maarssen.nl vindt u alle informatie en de mogelijkheid tot voorinschrijving. Uiteraard kunt u ook op de avond van de loop vanaf 17.30u op het Nassauplein terecht, voor de inschrijving.

De Vechtloop, elk jaar weer een druk bezocht sportief evenement in het hart van Maarssen, waar gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Qumey metaalindustrie BV uit Maarssen heeft als hoofdsponsor, opnieuw een belangrijke bijdrage geleverd aan de voorbereidingen. Voor dit jaar is een wijziging aangebracht in de route. Vanwege werkzaamheden aan de kade van de Schippersgracht is het niet verantwoord de lopers over de Schippersgracht te leiden. Na overleg met de gemeente is besloten het parcours direct na de ophaalbrug (Evert Stokbrug) te verleggen. Gedetailleerde informatie over deze wijziging kunt u vinden op onze website.

Hoewel het nog vakantie is, hopen we veel jeugdige lopers te zien. Pak de uitdaging aan en schrijf je in met je vriendengroep, je klas of sportteam voor de 1,5 of 3 km. Ben je wat ouder en durf je het aan, loop dan samen met de volwassenen de 5 of 10 km (start 19.30 uur).

Na afloop ontvangt elke deelnemer een gratis T-shirt.

Uit de opbrengst van de inschrijving schenken wij € 500,- aan de Voedselbank.

De organisatie is dankbaar dat we ook dit jaar kunnen rekenen op de inzet en bijdragen van sponsoren en veel vrijwilligers waaronder de verkeersregelaars. Deze leveren een onmisbare bijdrage aan dit evenement. Wij zien u graag op 27 augustus als deelnemer of langs de route om de vele deelnemers aan te moedigen.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden