Zaterdag 21 september 2019

SPORT Bridgeclub Het Lint start met seizoen

DE MEERN > Na de zomerperiode gaat ook bij bridgeclub “Het Lint” het seizoen weer van start. De leden van deze bridgeclub spelen hun spellen niet ‘s avonds, maar overdag, op de middag van 13.00 tot 16.30 uur. Dit vindt plaats in het buurtcentrum “De Pijler”, in het winkelcentrum “De Veldhof”, aan de Molenpolder in de wijk Veldhuizen, de Meern.

Mocht u vertrouwd zijn met het bridgespel en zoekt u een vereniging waar veel belangstelling is voor de persoon van de speler, dan bent u bij “Het Lint” aan het goede adres. Na de kennismaking wordt er in een vertrouwde en ontspannen sfeer kaart gespeeld op drie niveaus; de A-, B- en C-lijn. Iedere speler speelt zo op zijn eigen niveau.

Niet in de avond maar op de donderdagmiddag worden de bridge middagen van BC “Het Lint” gehouden. Mocht u interesse hebben; aanstaande donderdagmiddag, 5 september 2019 bent u van harte welkom in het buurtcentrum “De Pijler” aan de Molenpolder 80, om geheel vrijblijvend kennis te komen maken met onze bridgeclub. Als u zich rond kwart voor één meldt, kunt u de hele middag meespelen aan de openingsdrive, die deze middag wordt gespeeld.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden