Dinsdag 22 oktober 2019

SPORT Talentendag van Utrecht Talent Center

UTRECHT > Op zaterdag 7 september vond de eerste editie Talentendag van het Utrecht Talent Center plaats, een nieuw samenwerkingsverband van topsportverenigingen dat zich hard maakt voor de ontwikkeling van haar sporttalenten richting de top. 90 Utrechtse sporttalenten van 8 verschillende verenigingen kwamen deze middag samen in zwembad de Krommerijn. Boodschap van de dag was: maak kennis met elkaar, inspireer elkaar en deel je kennis en kunde over en weer.

Naast een loopscholing, waterpolo- en beachvolleybalclinic gingen de talenten aan de slag met hun mentale competenties tijdens het speeddaten met (ex-)topsporters en bij de lifestyleworkshop met Marie-Claire. Ook hun ouders en coaches hebben een inhoudelijk programma afgewerkt binnen het thema talentontwikkeling.

De Talentendag was een succesvolle Kick Off voor het Utrecht Talent Center. Zij heeft specifieke behoeftes zoals voedingsvoorlichting voor ouders en topsportlifestyle-ondersteuning kunnen signaleren en dit krijgt dan ook een vervolg.

Fotocredits: Ankie van Hogewind Fotostudio Red Green Blue

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden