Donderdag 19 september 2019

SPORT 20 verenigingen uit Stichtse Vecht gaan loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie

STICHTSE VECHT > Verenigingen uit Stichtse Vecht rekenen op jullie steun tijdens deze actie! Vanaf 14 september nemen zij, net als ruim 5.000 andere verenigingen, deel aan de Grote Clubactie en gaan hun clubleden op pad om loten te verkopen voor hun club. Dit doen ze niet zonder reden! Deze extra financiën zijn vaak hard nodig, voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen of de organisatie van een activiteit.

80% van de opbrengst gaat naar de club!

Van elk verkocht lot van €3,- gaat maar liefst €2,40 (80%) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende clubdoelen, zoals de aanschaf van nieuwe tenues of voor het opknappen van het clubhuis. Lotenverkoop gaat veelal via verkoopboekjes met eenmalige machtigingen. Voor alle verenigingen breidt de Grote Clubactie dit jaar uit met nieuwe verkoop- en communicatiemiddelen zoals het niet-thuiskaartje. Hierop staat een QR-code waarmee online loten gekocht kunnen worden. Online wordt steeds gebruiksvriendelijker, makkelijker en sneller. Hiermee spelen zij in op de huidige tijd: meer online, minder inzet van vrijwilligers en ontzorgen van het verenigingsleven.

Directeur van de Grote Clubactie Frank Molkenboer: ‘We helpen de verenigingen bij hun actie om zoveel mogelijk loten te verkopen en zo het verenigingsleven in Nederland vitaal en financieel gezond te houden.’

Steun een club en maak zelf kans

Vrienden, familie en betrokkenen uit Stichtse Vecht ondersteunen direct met deze actie een club én zij maken kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij, waaronder de hoofdprijs van €100.000,-!

Dit jaar doen in gemeente Stichtse Vecht de volgende clubs mee:

Tienhoven CSV Vooruitgang Is Ons doel, GV Sport Vereent

Nigtevecht DAW

Kockengen ESDO, Terpsichore, VV KOCKENGEN

Breukelen Gym- en Turnvereniging Virto, Handbal Vereniging Nijenrodes, Zeeverkenners Johannes de Doper

Vreeland Gymnastiek en Sportvereniging DOS

Maarssen KVM on ice, MZ&PC De Fuut, Schaakclub Vegtlust, THE PINK PANTHERS, Utrechtse chr muziekvereniging de Bazuin, Voetbalvereniging OSM 75, Volleybalvereniging VOC-Maarssen, Vv Wilskracht Sterk Maarssen, Yu-Ai Judo Club

Loenen aan de Vecht S.V. de Vecht

Meedoen kan nog steeds

Verenigingen halen met deze actie al snel een bedrag tussen de €1.000,- en €15.000,- op. Wil jouw vereniging in (de omgeving van) gemeente Stichtse Vecht dit jaar ook meedoen? Dat kan nog! Voor meer informatie kijk op clubactie.nl of bel 013 - 455 28 25.

________________________________________

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden