Dinsdag 22 oktober 2019

SPORT Judo seizoen BVM begonnen

DE MEERN > De BVM Judoka’s hebben na een korte voorbereiding 21 september meegedaan aan het door Judo Bond Nederland georganiseerde instaptoernooi. Dit toernooi richt zich op jonge judoka’s. Op het instaptoernooi zetten zij de eerste stappen om hun sport in wedstrijdverband te beleven.

Luna, Tim en Jurre hebben tijdens het toernooi een diploma behaald. Jurre heeft 100 punten diploma. Tim en Luna hebben al vaker meegedaan. Tim heeft het 150-punten diploma behaald en Luna zelfs het 200-punten diploma. ”Het is super om te zien hoeveel plezier de meisjes en jongens beleven. De instaptoernooien zijn erg toegankelijk en daardoor een mooie kans om eens mee te doen aan een judo toernooi” aldus judoleraar Martin Engels.

BVM is de gezelligste judovereniging van Vleuten-De Meern-Leidsche Rijn. We zijn op zoek naar meer leden. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je de judo sport weer oppakken? Aarzel dan niet en meldt je aan op ledenadmin@bvm-demeern.nl. De lessen worden op vrijdag gegeven in de sportzaal aan de Ten Veldestraat 94 in De Meern. De groepen zijn ingedeeld naar leeftijd.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden