Maandag 14 oktober 2019

SPORT Helden van WIK trotseren koplopers

Op foto: Links WIK 2 en rechts WIK 1.

Helden van WIK trotseren koplopers

Zowel het eerste als het tweede team van WIK kregen de overduidelijke kampioenskandidaat op bezoek. Bij WIK 1 liet clubheld Frank Struijk zich weer van zijn beste kant zien. Na 3 seizoenen geen wedstrijd meer gespeeld te hebben won hij twee partijen en liet alleen zijn eerste partij in vijf sets onbenut. Jan Willem Mur en Teun van Asselt wonnen ook knap een partij, waardoor een 4-6 einduitslag een feit werd.

WIK 2 deed goede zaken tegen koploper De Vaart uit Linschoten. Wilger Versteegh voelde zich sterk en won als enige zijn drie partijen. Ben Funke won tweemaal en zag dat Ronald Verleun zijn eerste twee partijen van het seizoen verloor. Door de 6-4 zege van WIK is de spanning weer terug in de poule.

Het duoteam speelde op hetzelfde tijdstip en ook hier speelde Wilger Versteegh samen met Juran Hilhorst een gewonnen wedstrijd. Shot uit Soest werd met 5-0 verslagen.

Een dag later ging het duoteam naar Almere en deze werd met 4-1 verslagen door winstpartijen van Ronald Verleun en Wilger Versteegh. Deze uitslag was voldoende om de koppositie in de poule te pakken.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden