Zaterdag 23 november 2019

SPORT Hardlopen door winkels en onbekende plekken in The Wall

LEIDSCHE RIJN > Op zondag 24 november organiseert The Wall een Fun Run, waarbij deelnemers dwars door het 800 meter lange gebouw in Utrecht, Leidsche Rijn, heen rennen. Hierbij komen ze door winkels, maar ook op plekken die normaal voor het publiek gesloten zijn.

Hardlopen en shoppen

Iedereen kent wel het iconische rode gebouw aan de A2. Dagelijks rijden hier 200.000 automobilisten voorbij en Leidsche Rijn, de grootste nieuwbouwwijk van Nederland, telt inmiddels bijna 100.00 inwoners. Toch weten maar weinig mensen wat er precies in The Wall te vinden is. Daaraan komt nu definitief een einde door The Wall Run.

Deelnemers van de run lopen een parcours dwars door het gebouw, waarbij ze door winkels, over het parkeerdek en door de expeditieruimte rennen. Zo komen ze op plekken waar ze waarschijnlijk nog nooit zijn geweest. Iedereen ontvangt bij inschrijving een speciale kaart met allerlei aantrekkelijke acties van de winkels in The Wall. Daardoor kan er na de sportieve presentatie ook nog naar hartenlust geshopt worden.

Parcours voor jong en oud

Er is een parcours uitgezet voor jong en oud, zodat iedereen kan meedoen. Zo is er een 1000m-FamilyRun voor gezinnen tot en met een 5km-Run voor de gevorderde lopers.

Programma zondag 24 november

11:00 – Winkels geopend

11:30 – Opening evenemententerrein

13:00 – Start 1 km

13:30 – Start 2,5 km & 5 km

16:00 – Einde programma

17:00 – Winkels dicht

Inschrijftarieven:

1 km Family Run €8,-

2,5 km €10,-

5 km €12,50

Inschrijven kan via www.thewall.nl/run

The Wall

Het Retail- en Leisure centrum The Wall ligt tegen Leidsche Rijn aan, een van de grootste nieuwbouwlocaties van Nederland. Je kunt er terecht voor alles op het gebied van elektronica, sport en beweging, speelgoed en entertainment. Retailers die in The Wall zijn gevestigd zijn Amac, Mediamarkt, BCC, Decathlon, Daka, Toychamp en Mantel. Begin volgend jaar komt daar de keuken-, vloeren en badkamerspecialist Maxaro bij. Daarnaast zijn er vestigingen van Doppio, FoodExplore en McDonalds en heeft The Wall met Play-in de grootste indoor speeltuin van Nederland.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden