Donderdag 12 december 2019

SPORT Puntenregen voor WIK op Black Friday

Op foto: v.l.n.r. Juran Hilhorst, Ronald Verleun en Justus Romijn.

KOCKENGEN > Het duoteam gaf een passend vervolg aan het kampioenschap door VTV uit Nieuwegein te verschalken. Justus Romijn en Juran Hilhorst etaleerden hun kunsten en dit resulteerde in een klinkende 5-0 overwinning. WIK trakteerde het team van Ronald Verleun, Wilger Versteegh, Juran Hilhorst en Justus Romijn met specialiteiten van Bakkerij De Rooster.

Voor handhaving in de tweede klasse had het eerste trioteam slechts een winstpartij nodig tegen ATC uit Almere. Pas in de zesde partij lukte dit dankzij Jan Willem Mur, die zijn beste seizoen sinds jaren beleefde. Teun van Asselt voegde nog een overwinning toe aan de uiteindelijke 2-8 einduitslag.

WIK 2 won met 6-4 van Tielse TC. Trouwe invaller Juran Hilhorst (2), Ronald Verleun (3) en het dubbel met Dennis van Rooijen waren succesvol.

Nick van Dijk uit Kockengen is een van de sterspelers van topclub SKF uit Veenendaal. Dankzij Nick werd zaterdag het kampioenschap met minimaal verschil veiliggesteld in de Landelijke A klasse. Komend seizoen krijgt Nick met SKF een serieuze kans om zich te kronen tot Nederlands Kampioen bij de junioren.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden