Donderdag 12 december 2019

SPORT Handbalbus op bezoek bij Twaalf Ruiter in Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN > Afgelopen maandag was het zover, de handbalbus van het Nederlands Handbal Verbond bracht een bezoek aan de basisschool de Twaalf Ruiter.

De handbalbus is een iniatief van het Nederlands Handbal Verbond in het kader van de promotie van handbalsport. In totaal hadden zich ruim 450 scholen aangemeld voor een bezoek van de handbalbus naar aanleiding van de actie Gooi jij de bal door!. De Twaalf Ruiter was 1 van de 30 geselecteerde scholen in Nederland waar de bus stopte.

De hele maandag stonden de gymlessen voor de kinderen uit groep 5, 7 en 8 stonden in het teken van handbal. Twee ervaren handballers stapten 's ochtends met volle energie uit de bus om met de kinderen aan de slag te gaan.

Natuurlijk was de handbalvereniging Leidsche Rijn op deze leuke dag ook aanwezig.

Als opvolging van deze actie organiseren wij bij HV Leidsche Rijn 2 kennismakingstrainingen voor kinderen uit groep 5, 6, 7 of 8.

Deze trainingen zijn op vrijdag 13 december'19 en vrijdag 10 januari '20 van 17.00 - 18.00 uur in de Europahal (Europaweg 50A)

Wil je zoon/dochter hier aan deelnemen, dat kan dat door een mail te sturen naar secretaris@hvleidscherijn.nl ovv naam, geboortedatum en mobiele nummer.

We zien jullie graag op de trainingen!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden