Maandag 22 oktober 2018

VRIJE TIJD Assepoets door D orkest Harmonie Orkest Vleuten

VLEUTEN > Op zaterdag 2 juni speelt een van de jongste orkesten van Utrecht Assepoets op het buitenpodium van Castellum Hoge Woerd. Het concert is onderdeel van Utrecht Blaast Buiten, een project van ZIMIHC in samenwerking met de blaasmuziekorkesten uit Utrecht stad en regio.

In Castellum Hoge Woerd geeft het D orkest van Harmonie Orkest Vleuten een muzikale, dansante en fantasievolle meespeel verkleedvoorstelling, gebaseerd op het beroemde sprookje Assepoester. Het concert is een samenwerking met theaterduo Kees en Koos.

Harmonie Orkest Vleuten is opgericht in 1949 en is het grootste blaasmuziekorkest van Utrecht. Het orkest bestaat uit 180 leden die spelen in in totaal 7 orkesten.

Utrecht Blaast Buiten

Utrecht Blaast Buiten vindt plaats op 2 en 3 juni en speelt zich af op diverse plekken in Utrecht.

Op zaterdag 2 juni op de Stadhuisburg, het Domplein en Castellum Hoge Woerd en op Stadhuisbrug & Hamburgerplein op zondag 3 juni.

Utrecht Blaast Buiten is onderdeel van het programma Utrecht Blaast (Utrecht Brass in het Engels). Dit programma van ZIMIHC ondersteunt en promoot de blaasmuziek in Utrecht. Eerdere activiteiten waren bijvoorbeeld het ECWO (2016) en het EBBC (2018),

Meer weten? Kijk op www.utrechtblaast.nl.

Datum: zaterdag 2 juni

Aanvangstijd: 14.00 uur

Locatie: Castellum Hoge Woerd (buitenpodium)

Toegang: gratis

Meer informatie: zie website www.utrechtblaast.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden