Donderdag 21 maart 2019

VRIJE TIJD Play-In Utrecht nodigt alle griezels uit tijdens de herfstvakantie

LEIDSCHE RIJN > In de herfstvakantie zijn er diverse Halloween activiteiten in Play-in Utrecht. In Jump-in, het grootste trampolinepark van Europa, vindt er een duistere Scary Party plaats. Voor de jongste kinderen is er in het indoor speelparadijs o.a. een speurtocht en een griezelkamer. Al deze activiteiten vinden plaats in het pand van de Play-in, gevestigd in The Wall in Leidsche Rijn.

Het trampolinepark wordt op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober overgenomen door griezels met o.a. kettingzagen. Deze Scary Party is vooral gericht op jongeren. “Wij gaan voor een wat duistere party waarbij wij niet durven te voorspellen of iedereen het tot het einde gaat redden”, volgens eigenaar Hanneke Laarakker. De Scary Party is inbegrepen bij de reguliere tarieven die te vinden zijn op de website: www.jump-inutrecht.nl. Aanmelden kan door een sessie te reserveren voor de vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober vanaf 19:00. Latere sessies zijn ook mogelijk.

Hanneke Laarakker: “Ik daag zowel kinderen als volwassenen, en iedereen ertussenin, uit om Halloween bij ons te beleven.” Kinderen kunnen voor €7,50 genieten van het indoor speelparadijs en speciale activiteiten. “We gaan vrolijk griezelen, knutselen, we houden een speurtocht en voor de durfallen is er onze griezelkamer. Het evenement in het indoor speelparadijs houden we geschikt voor alle leeftijden”, aldus Hanneke Laarakker. Play-in laat weten dat er voor de best verklede griezel ook nog een leuke prijs te winnen is.

Het entertainmentcomplex, bestaande uit het indoor speelparadijs, het trampolinepark en de klimhal, is te vinden aan de Hertogswetering 173. Parkeren is de eerste 2 uur gratis en is snel bereikbaar vanaf de A2. Voor meer informatie kan er gekeken worden op de eerder genoemde website en social media (@playinutrecht.nl).

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden