Zondag 17 november 2019

VRIJE TIJD Optreden in de Bavokerk

HARMELEN > Op zaterdag 13 april is er in de Sint-Bavokerk in Harmelen om 19:15 uur een bijzondere optreden van "Jong van Hart". De avond heeft als thema "Onderweg", waarbij onder meer liederen worden gezongen uit het werk van Guus Meeuwis, Abel, Nick & Simon, Pink, Greenday. "Jong van Hart" heeft vanuit de thuisbasis in Kamerik een goede naam opgebouwd met dit soort themavieringen.

“Jong van Hart” bestaat uit een groep muzikanten, een middenkoor van gemiddeld 30 leden, en een tekstgroep. Het koor staat onder leiding van Daniëla Zlatkin. Twee of drie keer per jaar verzorgt deze enthousiaste groep vieringen in de Sint-Hippolythuskerk in Kamerik. Daarbij zijn de afgelopen jaren de thema's ‘Blij’, ‘Eenzaamheid’, ‘Dromen’ en ‘Toekomst’ de revue gepasseerd. Ook ‘het Passieverhaal’ en een aantal kerstnachtvieringen heeft “Jong van Hart” mogen verzorgen. Het succes maakt dat de groep ook in de regio optreedt.

Onderweg naar Pasen is het mooi om ook deze avond in Harmelen te bezoeken. Al voor aanvang van de viering wordt door de muzikanten een aantal liedjes ten gehore gebracht. Vanaf 18.45 uur is de kerk open en staat de koffie klaar. Entree is € 5,-- (inclusief koffie/thee). Iedereen is van harte welkom!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden