Zondag 17 november 2019

VRIJE TIJD Grafisch Atelier Maarssen houdt Open Dag

MAARSSEN > Het Grafisch Atelier Maarssen viert dit jaar zijn 40 jaar bestaan. Samen met de inwoners van Maarssen en omstreken willen we daar bij stilstaan. Eén van deze momenten is de Open Dag op 1 juni 2019. Het atelier is te vinden op het Harmonieplein 2 ( trap naast de bibliotheek) in Maarssen. Koffie en thee staat klaar van 10-17u.

De Open Dag is voor iedereen die een kijkje wil nemen in ons atelier, praten over grafiek en andere druk-en printtechnieken. Het Grafisch Atelier zet de deur open op 1 juni als onderdeel van #iktoon - doe mee!. Zo willen we bijdragen aan het voortbestaan van de grafische kunst in Maarssen.

“Inspiratie bestaat, maar het komt pas langs als je aan het werk bent.” (Pablo Picasso)

Kunsten tonen tijdens iktoon

De ‘Open Dag’ wordt georganiseerd in het kader van iktoon, een maand waarin alle 6 miljoen kunstenaars van Nederland hun kunsten kunnen laten zien. Er zingen meer mensen in koren dan dat er voetballen, maar toch zijn deze verscholen creatievelingen veel te weinig zichtbaar. Heel juni krijgen zij tijdens iktoon het podium dat ze verdienen. Bekijk het diverse programma vol optredens, workshops, exposities en voorstellingen op: https://iktoon.nl/agenda/

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden