Dinsdag 22 oktober 2019

VRIJE TIJD Jaarmarkt Loenen met Dries Roelvink

LOENEN > Laat u zaterdag 25 mei verrassen door het brede assortiment artikelen verdeeld over 250 kramen op de Jaarmarkt in Loenen. De markt is weer groter dan vorige jaren.

Denk hierbij onder andere aan diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, schoenen en andere lederwaren, woondecoratie, speelgoed, boeken, bloemen en planten.

De kleine nostalgische straatjes van Loenen a/d vecht zullen gevuld zijn met mooie Antiek en Curiosa kramen en bij de kerk is een Boeken markt.

Ook voor de lekkere trek die u vast heeft gekregen van het rondsnuffelen bij de kramen kunt u terecht op de jaarmarkt. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals friet en snacks, vis, kip, poffertjes, churros, wafels, en fruit. Natuurlijk kunt u ook voor een kop koffie of thee terecht op de markt. De jaarmarkt is een waar dagje uit voor jong en oud.

De kinderen zullen daarom zeker niet vergeten worden. Ter plaatse zijn verschillende attracties waar ze zich kunnen vermaken. Zo kunnen ze onder andere in de draaimolen en het mini schommelschip.

Ook dit jaar weer is het grote podium op de Rijksstraatweg waar vanaf 12 uur diverse optredens zullen zijn, o.a Sjanty koor, Mark Fledderman en als afsluiting komt Dries Roelvink.

De Markt is open van 10.00-17.00uur.

Meer info:

www.DonEvents.nl Tel.0294-237320

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden