Zondag 20 oktober 2019

VRIJE TIJD Openluchtvoorstellingen Podium Hoge Woerd tijdens de Zomerse Zondagen

Publiek Zomerse Zondagen Fotograaf: Jason Oxbow

LEIDSCHE RIJN > Podium Hoge Woerd verhuist naar buiten met de Zomerse Zondagen. Op een unieke plek in Utrecht, het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd, kunnen bezoekers vanaf een picknick kleedje of tuinstoel elke week genieten van muziek, dans en jeugdtheater. De Zomerse Zondagen beginnen op zondag 9 juni en eindigen op zondag 8 september. De Zomerse Zondagen zijn vrij toegankelijk, maar een donatie wordt op prijs gesteld. Het zomerprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door donaties van het publiek.


Genieten in de zon

Het programma op het buitenpodium van Podium Hoge Woerd is zeer divers: van een energieke dansshow door de jonge talenten van Creative College tot het 42-koppige straatsymfonieorkest Ricciotti Ensemble én avontuurlijke jeugdvoorstellingen, zoals De Sprookjesrevue 3+ en het middeleeuws ridderspektakel Het Jaarfeest van St. Hilarius 4+. Een overzicht van alle buitenvoorstellingen is te bekijken op www.podiumhogewoerd.nl. Tijdens de Zomerse Zondagen kunnen bezoekers plaatsnemen in het gras of een tuinstoel of picknick kleedje meenemen.

Podium Hoge Woerd

Naast het buitenpodium beschikt Podium Hoge Woerd over een intieme theaterzaal, waar gedurende het jaar de meest uiteenlopende voorstellingen plaatsvinden: cabaret en kleinkunst, familie- en jeugdvoorstellingen, theater, dans en muziek. De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2019-2020 is inmiddels gestart.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden