Zondag 20 oktober 2019

VRIJE TIJD Video 5 jaar Bourgondisch Vleuten

VLEUTEN > Op zaterdag 15 juni tussen 11:00 - 23:00 uur vindt het gezelligste Bourgondische evenement van Leidsche Rijn en misschien zelfs wel van Midden Nederland plaats in de oude dorpskern van Vleuten. Dit gratis toegankelijke evenement biedt volop entertainment voor jong en oud. Met een culinaire knipoog presenteren lokale horeca en diverse foodtrucks hun mooiste gerechten en zijn er de hele dag en avond optredens van bands en dj’s! Daarnaast een originele wijntruck met bijzondere wijnen en een unieke Bierstube met speciaal bieren van Alfa. Lekker eten en drinken in een ongedwongen en gezellige sfeer op het Dorpsplein in Vleuten.

Tijdens Bourgondisch Vleuten kun je ook lekker shoppen op de gelijktijdig georganiseerde Vleutense Zomermarkt van de Vleutense Winkeliers Ondernemers Vereniging (de opvolger van de Braderie van Vleuten). Voor de kinderen wordt er een veilige kidscorner gemaakt waar geschminkt en geknutseld kan worden, en zijn er Hollandse spelletjes en springkussens. Ook zal er een feestelijke Clown Show en dansoptreden zijn op het podium aan het begin van de middag. Voor de tieners is er een surfsimulator en Bella Ballon. Voldoende vertier om als ouder rustig een drankje en hapje te nemen, terwijl de kinderen zich ook vermaken!

Op culinair gebied kunt u genieten van o.a. heerlijk vers Seafood, Aziatisch, Tapas, BBQ & Grill, Mediterraan, Snacks, Pannenkoeken, Ambachtelijke friet & vers schepijs.

Dit jaar is het een extra feest want Bourgondisch Vleuten bestaat 5 jaar. En dat wordt beklonken met een bomvol entertainment programma en feestelijke aankleding.Het evenement wordt georganiseerd door horecaondernemers Dim Damen en Rutger Koster in samenwerking met de VWOV en lokale horeca bedrijven.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden