Woensdag 23 oktober 2019

VRIJE TIJD KinderKunstWeek in Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN > Na een succesvolle edititie tijdens 20 jaar Leidsche Rijn in 2018 hebben we dit jaar zelfs meer plaatsen beschikbaar voor de KinderKunstWeek. Samen met kunstenaars gaan kinderen en jongeren aan de slag om van een kort verhaal een knallend kunstwerk te maken.

De KinderKunstWeek

Om de zomervakantie goed te beginnen organiseren we aan het begin van de zomervakantie de KINDERKUNSTWEEK 2019. Samen met kunstenaars gaan kinderen en jongeren aan de slag om van een kort verhaal een knallend kunstwerk te maken. Er zijn verschillende creatieve workshops: waaronder schilderen, maquettes bouwen, decorontwerp en stempelen.

Inschrijven kan via de volgende link: www.facebook.com/dekinderkunstweekLR of via cynthia@karsenboom.com. De inschrijfkosten zijn €2,-, en met een U-pas €1,-. (Alle materialen, een gezonde snack en drinken inbegrepen)

Programma

De KinderKunstWeek is van 22 juli 2019 t/m 25 juli 2019 van 13.00 tot 17.00. Op de Emmy van Lokhorststraat 16, 3544 HM Utrecht.

Het programma

Van 22 juli t/m 24 juli werken de kinderen aan een knallend kunstwerk. Op 25 juli is er nog tijd om de laatste dingen af te ronden en de expositie/ voorstelling in te richten. Aan het einde van deze dag presenteren zij wat ze hebben gemaakt aan alle gasten die ze hebben uitgenodigd. Iedere dag van 13.00 - 17.00 zijn de kinderen welkom.

Over Ateliers de Kersenboomgaard

Sinds juni 2011 wonen en werken meer dan veertig kunstenaars in dertig atelierwoningen van SWK Kunsthuisvesting in het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Het is een unieke gelegenheid de deelnemende kunstenaars in hun eigen habitat te ontmoeten en hun werk te bewonderen op de plek waar het ontstaat. Tevens kunnen nieuwe ontwerpers ontdekt worden die elders atelier hebben.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN



© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden