Woensdag 13 november 2019

VRIJE TIJD A capella en barbershopkoor Lake District Sound organiseert gratis workshop in september

MAARSSEN > Iedere donderdagavond zingt mannenkoor “Lake District Sound” de sterren van de hemel. Zo’n avond lekker zingen in een schoolgebouw in Fazantenkamp kan je bevrijden van de dagelijkse beslommeringen. In dit closeharmony en barbershopkoor zingen mannen van verschillende leeftijd, de jongste is 33 en de oudste 78. Je zingt als bass (laag), lead(gewoon), baritone (laag en hoog) of tenor(hoog). De dirigent bepaalt dit.

Na de zomerstop op 12 september starten wij de workshop “Laat je stem bij ons horen”, Dit is een zangcursus van 6 avonden. Onder begeleiding leer je 2 songs zingen . Er is ingezongen oefenmateriaal zodat je thuis kunt oefenen. Geen noten kunnen lezen is dus geen bezwaar. Het project wordt afgesloten met een gezellige avond waar we samen met het koor de songs zingen voor familie en vrienden. Er zijn geen kosten aan verbonden en het staat je daarna vrij om wel of geen lid van het koor te worden. In augustus komt er meer informatie in de bladen.

Repetitie bijwonen of je alvast aanmelden voor de workshop? Stuur een mail naar bestuur@lakedistrictsound.nl met je contactgegevens en je krijgt je gewenste informatie of een uitnodiging voor de volgende repetitie

Voor meer informatie? www.lakedistrictsound.nl of bel 0346-563215.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden