Dinsdag 17 september 2019

VRIJE TIJD Bridge-cursus voor beginners in Utrecht

Op dinsdag 1 oktober 2019 start weer een nieuwe bridgecursus voor beginners.

Bridge opent een hele nieuwe wereld

Bridgen is populair. In Nederland spelen meer dan 300.000 mensen bridge. Nog eens vier keer zoveel mensen overwegen het. Bridge ‘grijpt’ je snel en het is verslavend leuk. Dat is niet gek, want er gaat letterlijk én figuurlijk een wereld voor je open. Bridgen kan namelijk altijd en overal. Het is een wereldsport met internationale spelregels, je kunt dus zelfs op vakantie en online bridgen.

Sociaal, voor iedereen

Ook figuurlijk opent bridge je wereld. Je bouwt een levendig sociaal netwerk waarvan je nog jaren plezier hebt. Zeker wanneer je ook nog eens bij een club gaat spelen, waar je veel mensen ontmoet. Het mooie van een sport als bridge is dat je lang kunt blijven spelen. Bridge kent vrijwel geen drempel, ook niet financieel. Het is voor iedereen.

Cursusinformatie

De cursus bestaat uit 12 lesavonden en een afsluitende bridgedrive. De cursus wordt gegeven door Hennie de Vries, gediplomeerd bridgedocent, in buurtcentrum de Speler, Thorbeckelaan 18C in Utrecht.

De cursus is gebaseerd op de methode Leer bridge met Berry Westra.

De avonden beginnen om 19.30 en eindigen rond 22.00 uur. Cursusgeld bedraagt € 135,00 (inclusief een cursusboek van € 13,95).

We starten met maximaal 18 deelnemers, waardoor iedereen persoonlijke aandacht krijgt.

Aanmelding voor de cursus of meer informatie bij Hennie de Vries. Dat kan via de mail: hennie@bridgemoetjedoen.nl of even bellen naar 06-44388313.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden