Zondag 15 december 2019

VRIJE TIJD Postzegelavond met verloting Postzegelvereniging Postfris’68

DE MEERN > Op dinsdagavond 17 september is er weer een postzegelavond, de eerste van het nieuwe seizoen. Postzegelvereniging Postfris’68 nodigt u van harte uit om samen met andere postzegelverzamelaars een gezellige avond door te brengen.

Er is weer een uitgebreide veiling met een mooi aanbod van zegels waar zeker ook voor u wat bij zit. Wilt u de veilinglijst inzien, kijk even op onze site www.pf68.nl onder het kopje veiling. We starten het nieuwe seizoen met een verloting met mooie prijzen. Er is ook een nieuwe aanvoer postzegelalbums waarin ‘elke zegel voor 5 eurocent’ is. Er zijn al veel verzamelingen met zegels uit deze stuiverboeken samengesteld, wellicht slaagt u ook daarin. De stuiverboeken zijn door onze leden zelf ingebracht.

Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in De Schalm, Oranjelaan 10 De Meern, de toegang is gratis. Voor informatie en lidmaatschap kunt u bellen of mailen met het secretariaat. Telefoon 06-41191128, email: secretariaat.postfris68@gmail.com website: www.pf68.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden