Zondag 15 december 2019

VRIJE TIJD Buitenbioscoop bij Centrum Vleuterweide Genieten met popcorn en een drankje

VLEUTEN > Wegens het succes van vorig jaar organiseert Centrum Vleuterweide dit jaar weer een buitenbioscoop!

Nog even genieten van de prachtige nazomer? Dat kan dit weekend in Vleuterweide! Gezellig samen een avondje uit? Of juist zaterdagmiddag zin om een filmpje te kijken?

Doe het lekker in de openlucht! Op een groot scherm, met een drankje en natuurlijk popcorn wordt het plein voor de bibliotheek bij Centrum Vleuterweide weer omgetoverd tot een echte openluchtbioscoop. De buitenbioscoop verwelkomt iedereen, van jong tot oud!

Er worden verschillende films zowel in het Nederlands als Engels afgespeeld in verschillende genres. En, ook niet onbelangrijk, de buitenbioscoop is gratis te bezoeken! Je ontvangt al een entreekaartje bij een besteding vanaf 10 euro bij een van de winkels in het Centrum. Vervolgens schrijf je je in op de website en ben je zeker van een plekje. Simpel toch?

Op vrijdagavond 13 september is er om 20.00 uur: ‘La La Land’, dan zaterdagochtend 14 september om 10.00 uur: Huisdiergeheimen (Nederlands gesproken) en aansluitend zaterdagmiddag 14 september is er 12.30 uur: Cinderella (Engels gesproken). En dan tot slot zaterdagmiddag 14 september om 15.00 uur: de kaskraker Gooische Vrouwen.

Enthousiast geworden? Een entreekaartje kun je nog tot en met dit weekend ontvangen in Centrum Vleuterweide.

Online aanmelden is verplicht en kun je doen via de website: https://www.centrum-vleuterweide.nl/buitenbioscoop/ doen.

Ze hebben plek voor 200 bezoekers in de buitenlucht, dus wees er snel bij!

Ben jij een snelle vogel? De eerste 50 aanmeldingen krijgen een goodie bag bij hun bezoek.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden