Donderdag 19 september 2019

VRIJE TIJD Optreden Peter Dons voor Zorggroep De Vechtstreek in De Driestroom

BREUKELEN > Van 1 tot en met 8 oktober is het Week tegen Eenzaamheid en op 4 oktober wordt de Nationale Ouderendag gehouden Dit vinden de Vrienden van De Aa dan ook een mooie gelegenheid om de bewoners, deelnemers van de Twijg mensen uit de aanleunwoningen en donateurs van de Vrienden uit te nodigen voor een gezellige middag met een optreden van Peter Dons in De Driestroom.

Dit zal zijn op vrijdag 27 september, aanvang om 14.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur.

Dit optreden wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van de Aa. De doelstelling van de stichting is het welzijn van alle cliënten van Zorggroep De Vechtstreek, locatie Breukelen, te bevorderen in de meest ruime zin van het woord. Als stichting, volgen we de ontwikkelingen in de ouderenzorg nauwlettend en zijn nog steeds de mening toegedaan dat de doelstelling van onze stichting onveranderd gehandhaafd kan blijven en gaan dus enthousiast door met onze activiteiten. Een van die activiteiten is het mogelijk maken van bovengenoemd optreden.

Ook de donateurs van de Stichting Vrienden van De Aa worden van harte uitgenodigd bij dit optreden. Nog geen donateur?? U kunt zich deze middag inschrijven bij de aanwezige bestuursleden of via de site van de vrienden (als u googelt op ‘Stichting Vrienden van de Aa’ komt u direct op de goede pagina).

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden