Zondag 15 december 2019

VRIJE TIJD Opening seizoen Jazz Bij Banja op 22 september

WOERDEN > Op zondag 22 september beginnen de maandelijkse jazz sessies aan een nieuw seizoen bij restaurant Banja aan de Havenstraat 45 in Woerden. Het huisorkest Dixie Six All Stars verzorgt de aftrap om 15.00 uur.

Woerden heeft een rijke geschiedenis op het gebied van de traditional jazz. De Woerdense Jazzclub was jarenlang actief, o.a. met het jaarlijkse jazzfestival en maandelijkse jazzoptredens. Verder was Café/restaurant Walzicht zestien jaar lang het podium voor eveneens een maandelijkse Jazz op Zondag, totdat dit in 2013 stopte.

Met Jazz Bij Banja heeft restaurant Banja deze traditie weer opgepakt. Al anderhalf jaar lang wisselen twee orkesten elkaar maandelijks af: De Radio Town Jazz Band uit Hilversum en de Dixie Six All Stars.

De komende jazz-zondag spelen de muzikanten van de Dixie Six All Stars. De band heeft het Groene Hart als thuisbasis en speelde al vaak in Woerden.

De toegang op deze jazzmidagen bij Banja is natuurlijk gratis en er is geen toeslag op de consumpties vanwege de live muziek. De band speelt vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur. Restaurant Banja, Havenstraat 45, 3441 BH Woerden.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden