Zondag 15 december 2019

VRIJE TIJD Open repetitie Theaterkoor Marcello

MONTFOORT > Het is nog prachtig, warm weer, maar over een paar maanden is het alweer Kerst. Theaterkoor Marcello gaat dan ook al beginnen met het instuderen van het Kerstrepertoire! Er staan al wat leuke optredens gepland in december. We zingen bekende, maar ook minder voor de hand liggende Kerstliedjes, naast uiteraard ons reguliere repertoire. Dit varieert van Nederlandse evergreens tot musical klassiekers en alles wat daar tussen zit.

Lijkt je het wat om te zingen in een gezellig koor? Op 8 oktober is er een open repetitie. Een goede gelegenheid om eens te komen luisteren, mee te zingen en de sfeer te proeven.

Aanvang: 19.30 uur.

Locatie: KBs “De Howiblo”, G. v. Damstraat 83A, Montfoort

Ervaring is niet het belangrijkste, enthousiasme wel!

Aanmelden voor het bijwonen van de open repetitie kan via e-mail verenigingtheaterkoormarcello@gmail.com of via de website www.theaterkoormarcello.nl.

Marcello

Theaterkoor Marcello is een enthousiast gemengd koor, dynamisch en ambitieus. Graag verrassen wij het publiek met musical medleys, modern klassieke, populaire en wereldmuziek. Bovendien vermaakt theaterkoor Marcello de toeschouwers met een vleugje theater.

De muzikale leiding is in handen van een professionele dirigent die hard werken combineert met humor. Om de week op dinsdagavond repeteert Marcello in Montfoort.

Meer informatie: www.theaterkoormarcello.nl

1 REACTIE

Helena Crezee27 september 2019 om 14:41

Beste meneer/mevrouw,
Het lijkt mij erg leuk om mee te kunnen doen met uw theaterkoor en zou graag naar uw open repetitie komen. Omdat ik geen auto bezit is de heen-en terugweg naar Woerden een probleem, Misschien is het mogelijk met iemand uit Woerden mee te rijden, kunt u mij laten weten of er iemand is ?
Ik ben een paar keer naar uw koor wezen luisteren en heb met Marlies Beckers gezongen in het operakoor van Het Klooster.
Hartelijke groet, Helena

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden