Zondag 15 december 2019

VRIJE TIJD CV De Kwakbollen organiseert 4 oktober haar jaarlijkse Bingo

HARMELEN > Carnavalsvereniging De Kwakbollen pakt ook nu weer groots uit met haar jaarlijkse bingo voor jong en oud. Deze immer gezellige bingo begint 4 oktober om 20:00 uur (19:30u zaal open) en is in Dezibel aan de Wilhelminalaan 1, te Harmelen. De toegang is uiteraard gratis.

Net als anders zullen er diverse bingorondes gespeeld gaan worden. Ook dit jaar zullen er weer vele geweldige prijzen te winnen zijn en wordt er tussen de bingo door een grote verloting gehouden. De hoofdprijs wordt weer gesponsord door Slagerij Van Rhenen.

Natuurlijk is er aan het eind van de avond tijd genoeg om nog even na te praten. Voor deze avond is iedereen uit Harmelen, Woerden en omstreken uitgenodigd om lekker mee te spelen op deze gezellige Bingo avond.

Het Harmelens carnavalsseizoen komt er weer aan, wat natuurlijk de nodige gezellige avonden met zich mee zal gaan brengen. Houdt daarom nu alvast De Kwakbollen in de gaten voor de laatste updates. Kijk voor meer informatie op www.kwakbollen.nl. Volg de Kwakbollen via Twitter (@Kwakbollen) en vind ze leuk op Facebook (C.V. De Kwakbollen).

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden