Maandag 16 december 2019

VRIJE TIJD Open Ateliers Werkplaats Vleuten zaterdag 5 oktober

VLEUTEN > Op zaterdag 5 oktober aanstaande bent u van harte welkom tijdens het Open Atelier in Werkplaats Vleuten. Werkplaats Vleuten is een verzamelgebouw met creatieve ateliers. Iedere eerste zaterdag van de maand kunt u hier verschillende ateliers bezoeken.

U kunt hier terecht voor onder meer workshops, cursussen, fotostudio en aankoop van beeldende kunst en schilderijen. Op deze zaterdag zijn de volgende ateliers te bezoeken:

Echt Mooij Fotografie : Deze zaterdag is het thema effen rood. Kom naar de studio in je rode kleding en laat een kleine serie portretfoto’s maken, met een korting van 60%.

het atelier “Eyecatcher” van keramiste Gerda Glerum: Hier kun je meedoen aan een inloop workshop speksteen hanger maken.

Voor 20 euro maak je een unieke hanger van speksteen. Een mooi koordje en slotje eraan en je hebt een origineel sieraad.

- het atelier van kunstschilder Gera Leenman. Zij laat zien hoe haar olieverfschilderijen tot stand komen.

- Het atelier van beeldend kunstenaar Marianne van Dedem-Henstra. Er is mogelijkheid om in te schrijven voor de schilderlessen op dinsdagavond en vrijdagochtend.

- Het atelier van beeldend kunstenaar Lolke van der Bij. Kom kijken naar de beelden en objecten van R.V.S..

Werkplaats Vleuten is gelegen aan de Utrechtseweg 10 in Leidsche Rijn, naast Intratuin.

De ateliers zijn geopend op zaterdag 5 oktober van 12.00 – 17.00 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.facebook.com/CreatieveWerkplaatsVleuten/

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden