Zondag 15 december 2019

VRIJE TIJD Succesvol jubileumconcert Gospelkoor Rejoice!

Afgelopen zaterdag, 5 oktober, vond het jubileumconcert van Gospelkoor Rejoice plaats in kerkcentrum De Ark in Maarssenbroek. Vanwege het 45-jarig bestaan van Rejoice had het koor twee andere gospelkoren uitgenodigd: Spring uit Voorthuizen en SIGN uit Epe. Alle drie de koren worden gedirigeerd door de altijd enthousiaste Remco Hakkert.

In een volle zaal brachten de drie koren hun mooiste en swingendste gospelliederen ten gehore, aangevuld met een aantal samenzang liederen. Voor ieder wat wils! Bezoekers gingen uit hun dak op liederen als Better en Go like Elijah, ook werden mooie a capella liederen ten gehore gebracht om de zaal in vervoering te brengen. Als toppunt hebben de drie koren ook een aantal nummers met zijn allen gezongen; met een kolossaal koor van 130 personen op het podium waar het enthousiasme vanaf spatte. De opbrengsten van het benefietconcert komen ten goede aan het goede doel Compassion dat zich inzet voor kansarme kinderen in ontwikkelingslanden.

Heeft u dit gospelconcert gemist en wilt u alsnog van de mogelijkheid gebruik maken om dit spektakel te aanschouwen? Het concert van afgelopen zaterdag was de aftrap van een concerttour. De andere twee concerten vinden plaats op 21 maart 2020 in Voorthuizen en 9 mei 2020 in Epe. Hou hiervoor de site van Gospelkoor Rejoice in de gaten: www.gospelkoorrejoice.nl. Daar vindt u binnenkort ook informatie over de jaarlijkse RejoiSing Christmas concerten van Rejoice die dit jaar op 21 december weer gaan plaats vinden in de Torenpleinkerk te Vleuten.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden