Maandag 14 oktober 2019

VRIJE TIJD BOEF: Spannende whodunit voor kleuters

Kleutervoorstelling Boef is in de herfstvakantie te zien in drie verschillende theaters in de omgeving Utrecht: op zondag 20 oktober in Theater Aan de Slinger (Houten), op zondag 27 oktober in Podium Hoge Woerd (De Meern) en op donderdag 24 oktober en vrijdag 25 oktober in Theater Kikker (Utrecht). In Boef nemen mimers Lisa Groothof en Dwayne Toemere hun publiek mee in een grappig boevenavontuur en onderzoeken met hen de grenzen van goed en fout. De voorstelling reist tot en met 26 april door heel Nederland.

Boef (4+)

Snelheid, een zwarte schaduw, krakende schoenen, een gillend alarm dat alles verraadt. Boef is een boevenavontuur voor kleuters. Met zwarte maskers, grappige (panto-)mime acts en simpele omdraaiingen nemen de spelers de kinderen mee in een groot avontuur. Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek en hoe kan je de politie helpen?

Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass ‘boef’. Met fantasie, humor en slapstick brengen Lisa Groothof en Dwayne Toemere (eerder samen bij Maas in Eitje) een spannende whodunit.

Lisa en Dwayne over Boef

“Kleuters reageren tijdens een voorstelling open en eerlijk, daar kunnen wij als volwassenen veel van leren. Met Boef gaan we op een hele doorzichtige manier en met veel speelse energie in de huid van een boef kruipen. Zonder dat er iets gestolen hoeft te worden, maar gewoon door te spelen.”

Makers

Concept / spel: Lisa Groothof, Dwayne Toemere

Muziek: Stuk (Maarten Bokslag, Tom Nestelaar)

Eindregie: Sanne Nouws

Kostuums: Dorine van IJsseldijk

Met dank aan: William Dashwood, Dorien Folkers, Moniek Merkx, Erwin Boschmans, Erwin Dörr

Boef in De Meern

Podium Hoge Woerd, Hoge Woerdplein 1, 3454 PB De Meern

Aanvang: zondag 27 oktober 2019, 14:00 & 16:00 uur

Entree: vanaf €3,75

Tickets: 030 721 09 33 / www.podiumhogewoerd.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden