Donderdag 12 december 2019

VRIJE TIJD Gezellige Kerstmarkt Vreeland

VREELAND > Ouderwets genieten op de Vreelandse Kerstmarkt

De dagen worden korter, het is weer tijd voor stamppot, haardvuurtjes en pepernoten. Dat betekent ook dat achter de schermen de voorbereidingen voor de Vreelandse Kerstmarkt in volle gang zijn. Want ook dit jaar zal Vreeland, een van de charmantste dorpen aan de Vecht worden omgetoverd in een sfeervol kerstdorp. De Vreelandse Kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 7 december. Vanaf 15:30 zijn bezoekers welkom en staan de kraamhouders klaar met wat lekkers te eten en drinken, kerstcadeautjes en nog veel meer. Kortom, het belooft weer een ouderwets gezellige middag en avond te worden. Dus reserveer 7 december a.s. vast in uw agenda!

Voor elk wat wils

De goed gevulde kramen staan verspreid over de Breedstraat en Duinkerken, aan weerszijden van de sfeervol verlichte brug over de Vecht. Of u nu komt voor kerstinkopen of voor een gezellig hapje en een drankje, op de Vreelandse Kerstmarkt is er voor elk wat wils: Antieke kerstdecoraties, handgemaakte sieraden, unieke babykleertjes, vintage dameskleding en bijzondere woondecoraties. Maar ook mooie wijnen, chocolaatjes, olijfolie en fijne kramen met soep, oesters, vers gerookte zalm en niet te vergeten de heerlijkste Indonesische happen.

Traditioneel

Overige, traditioneel terugkerende onderdelen op de Vreelandse Kerstmarkt zijn de kerstman en zijn rendier, exposities van Vreelandse kunstenaars, kerstversiering knutselen voor kinderen en overal sfeervolle muziek. Nieuw dit jaar is de zweefmolen en de allerkleinsten kunnen naar kerstverhalen komen luisteren in de kerststal. De bar is geopend voor iedereen die zin heeft in een drankje en natuurlijk worden er ook dit jaar weer kerstbomen verkocht op een centrale plek bij de brug.


Handig om te weten

De Vreelandse Kerstmarkt op zaterdag 7 december a.s. is geopend van 15.30 tot 19.30 uur en vindt plaats in de Breedstraat en op Duinkerken. Toegang is gratis en parkeren kan op het Sperwerveld aan het begin van het dorp.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden