Donderdag 12 december 2019

VRIJE TIJD 25 jaar Breukelen Zingt

BREUKELEN > Breukelen Zingt is een begrip! Dit najaar is het 25 jaar geleden dat de toenmalige predikanten L.H. Voschezang en W Smouter het initiatief hebben genomen om door de weeks zangavonden te organiseren van koor- en samenzang. Dit evenement trekt nog altijd een volle kerk. Op dinsdagavond 10 december om 20.00 uur is er weer Breukelen Zingt advent- en kerstzang avond in de Pieterskerk van Breukelen. Medewerking wordt verleent door het interkerkelijk koor ‘Credo’ uit Maarssen o.l.v. dirigent Gert Jan Hans.

Het prachtige Bätzorgel wordt bespeeld door Jan Pieter Karman. Jakob Brouwer met zijn trompet en Gert Jan Hans bespeeld de piano.

Deze muzikale avond staat in het teken van advent en kerst in een prachtig versierde kerk met koor- en samenzang. Wilt u zingen, zing dan mee!

Het meditatief moment wordt verzorgd door Ds. K.Hage. De leiding is in handen van Ds. F.E.Schneider. Zoals onze traditie is zingen we bekende melodieën. Ook voor deze avond staan er weer mooie liederen op het programma. Het beloofd weer een fantastische avond te worden. Laat u verrassen en neem anderen mee. Samen zingen en luisteren in een sfeervolle kerk is heerlijk. De ingang is door de achterzijdeur van de kerk. Vanaf 19.30 uur is de deur open. Toegang is gratis. Om de kosten te bestrijden wordt een collecte gehouden. Ieder hartelijk welkom!

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden