Donderdag 12 december 2019

VRIJE TIJD Kerstmarkt in Nigtevecht

NIGTEVECHT > Op zaterdag 14 december vanaf 15 uur organiseren het Dorpshuis en de Dorpskamer een kerstmarkt in Nigtevecht. Er zijn maar liefst 15 verschillende kramen, met kerstkadootjes, allerlei lekkernijen, bijouterie, etherische oliën, een honing- en olijven proeverij, kerstkransen en een kraam vol biodiversiteit. Ook zijn er handgemaakte decoratieve kussentjes voor het goede doel, zelfgemaakte kerstkaarten en een Garage Sale. Tevens kunt u op deze markt een kerstboom kopen.

Onder het het genot van echte snert, warme chocomelk of glühwein, kunt u zelf tamme kastanjes poffen. Voor de kinderen hebben we marshmallows, en er is een goochelaar voor een vleugje magie. De winter jeux-de-boulesbaan is geopend en dit alles onder toeziend oog van de Kerstman. Er is de hele middag live muziek om de kerstsfeer helemaal compleet te maken.

Kortom, kom allen naar deze gezellige markt voor jong en oud, om alvast in de kerstsfeer te komen. De kerstmarkt is in en rondom de Dorpskamer en het Dorpshuis aan de Dorpsstraat in Nigtevecht vanaf 15 uur

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden