Afbeelding

Pink Ribbon is de nieuwe titelpartner van het Soester Wandelweekend, inschrijving is geopend

Lezersnieuws

REGIO > Vanaf 2024 is Pink Ribbon de nieuwe titelpartner en het officiële goede doel van het Soester Wandelweekend. Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus laten routes van 6, 10, 20 en 30 km de prachtige natuurgebieden en bijzondere locaties van Baarn en Soest zien. Sportorganisatie Le Champion organiseert het wandelevenement in samenwerking met Rotaryclub Soest-Baarn. Inschrijven voor de 6e editie van het Pink Ribbon Soester Wandelweekend kan vanaf vandaag. 

Pink Ribbon nieuwe titelpartner
Wandel mee voor vrouwen met borstkanker. Jaarlijks krijgen meer dan 17.000 mensen de diagnose borstkanker. Het geld dat met het Pink Ribbon Soester Wandelweekend wordt opgehaald, besteedt Pink Ribbon aan onderzoeken en projecten op het gebied van borstkanker. Zo zorgen we samen voor een beter leven van de borstkankerpatiënt van nu en in de toekomst. Brigitte Dubbelaar, evenementen coördinator bij Pink Ribbon: “We zijn trots en dankbaar dat we titelpartner en het officiële goede doel zijn van het Soester Wandelweekend. We hopen dat er veel enthousiaste wandelaars zijn die hun deelname voor Pink Ribbon willen laten sponsoren. Zo zetten we ons samen in voor meer onderzoek op het gebied van borstkanker.“ 

Routedagen omgewisseld
Wandelaars kunnen twee dagen genieten van de unieke omgeving van Baarn en Soest. Ten opzichte van de afgelopen drie edities zijn de routedagen omgewisseld. Hierdoor staat op zaterdag de Soester Duinendag op het programma. De routes gaan over de bloeiende paarse heide, de prachtige zandvlaktes en de indrukwekkende Vliegbasis Soesterberg.

Op zondag gaat de route tijdens de Baarnse Paleisdag door het Baarnse Bos, langs Paleis Soestdijk en door het historische centrum van Baarn. De start en finish is beide dagen op het Gildeterrein in Soest. Het Pink Ribbon Soester Wandelweekend is namelijk het openingsweekend van de jaarlijkse Gildefeesten.

Afstanden voor iedereen
Dagelijks kunnen wandelaars kiezen voor een afstand van 6, 10, 20 of 30 km. Onderweg zijn meerdere stempelposten met uitgebreide verzorging, horeca en entertainment. De 6 km Family Walk is speciaal voor families. Deze route is rolstoel- en kinderwagentoegankelijk en heeft een interactieve stempelkaart voorzien van een reeks opdrachten waardoor er ook onderweg genoeg te beleven valt.

Maak van jouw deelname een weekend weg in eigen land
In het weekend van 17 en 18 augustus bieden verschillende hotels een speciaal verblijfsarrangement aan. Wandelaars kunnen dichtbij de start- en finishlocatie overnachten en maken er zo een onbezorgd weekendje weg van in Soest en Baarn. Diverse restaurants bieden ook een wandelmenu aan, zodat de deelnemers na hun wandeling heerlijk kunnen aanschuiven.

Inschrijven 
De inschrijving voor de 6e editie van het Pink Ribbon Soester Wandelweekend is geopend. Wandelaars kunnen zich nu inschrijven via www.pinkribbonsoesterwandelweekend.nl. De inschrijving is geopend t/m zondag 11 augustus.

Afbeelding
Het regent prijzen voor Dansschool Spotlight! Sport
Afbeelding
Officiële opening Activiteitencentrum Zebraspoor Lezersnieuws
Leuke artikelen te koop op de Moederdagmarkt
Moederdagmarkt bij Zorggroep De Vechtstreek, locatie De Aa Lezersnieuws
Afbeelding
Vechtse Plussers in actie Lezersnieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Schade door harde windstoten in Stichtse Vecht Nieuws
Afbeelding
Beter voetballen, leer het van een prof bij VIOD Sport
Afbeelding
Start maatregelen in Rondeveense tuinen met te veel lood in de grond Nieuws
Afbeelding
De Kledingbank Stichtse Vecht bestaat 10 jaar, actie met gratis artikelen Nieuws
Afbeelding
Politiek Stichtse Vecht over brug Vreeland, woningen Maarssen en NIeuwer Ter Aa en Scheendijk in Breukelen Gemeente
...
Geef uw mening over het openbaar vervoer in provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Orkest SDG uit Tienhoven kan terugkijken op een zeer geslaagd concert in de mooie Dorpskerk in Maarssen Lezersnieuws
Afbeelding
Samen aan de slag voor schone Vecht Nieuws
Afbeelding
Creatieve workshops bij Kunstronde Vecht en Plassen Vrije tijd