Afbeelding

Stress? Kom 23 februari naar Resto VanHarte Leidsche Rijn!

Lezersnieuws

LEIDSCHE RIJN > Hoe ga jij om met stress? Je begint het nieuwe jaar met een schone lei, maar het vliegt je toch weer aan? Of kun je er goed mee omgaan, of wellicht ervaar je geen stress? Heb je geleerd er mee om te gaan of blijft het een uitdaging in je leven? Op vrijdag 23 februari verzorgt Resto VanHarte samen met Utrecht in Dialoog een mooie middag en avond. In de middag schuiven dialoogleiders aan aan tafel, en gaan we samen in gesprek over wat omgaan met stress voor jou betekent. Het is een goed gesprek, waarin plaats is voor ieders ervaringen, waarin echt naar elkaar geluisterd wordt. Je voelt je gezien en gehoord door deze bijzondere methode van Utrecht in Dialoog.

Lekker aanschuiven

Intussen wordt in de keuken heerlijk gekookt. Als de dialoog is afgelopen schuif je samen met andere buurtgenoten aan aan een gezellig gedekte tafel, waar het Resto Vanharteteam een mooie driegangenmaaltijd voor je op tafel zet. ‘Deelnemers vinden de dialoog vaak een heel bijzondere ervaring’ vertelt Jolanda Panis, manager van Resto VanHarte Utrecht. ‘ik doe ook wel eens mee, je begint als onbekenden aan tafel en vertrekt met het gevoel nieuwe vrienden te hebben gemaakt. Het is leuk om daarna nog even lekker samen te eten’.

Resto VanHarte is een gastvrije plek middenin de wijk waar je je buurtgenoten kunt ontmoeten aan tafel. Er wordt lekker vers en afwisselend gekookt. Regelmatig staat er tevens een verrassend cultureel, informatief of inspirerend thema op het menu.

Praktisch:

Reserveren voor het programma kan via www.restovanharte.nl of 0900-9003030 (ma-vr 9-12,30 uur). Vermeld dan dat je graag meedoet aan de dialoog, zodat voldoende dialoogbegeleiders kunnen worden gevraagd. Alleen komen eten kan ook, zoals elke vrijdag. Dieetwensen kunnen bij reservering worden doorgegeven. Reserveer op tijd, het aantal plekken is beperkt. Locatie is Buurtcentrum Bij de Buren, Eerste Oosterparklaan 76 in Parkwijk.

De deur gaat open om 15.45, aanvang dialoog 16.00 uur tot ca 17.45. De maaltijd start om 18.00 uur, tot ca 19.45 uur.

bijdrage 8 euro voor het programma inclusief diner, op vertoon van je u-pas 5 euro (kan ook uit het U-pasbudget worden betaald), kinderen tot 12 jaar 50% korting. Kun je iets extra’s missen, dan is dat altijd welkom!

Resto VanHarte is er voor iedereen

Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort, het buurtrestaurant maakt zich sterk voor een warme uitnodigende wijk waar mensen elkaar kennen en er voor elkaar zijn. Mensen van allerlei leeftijden, culturen, achtergronden ontmoeten elkaar rond de eettafel. Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter de wekelijkse diners op vrijdag in Leidsche Rijn waar vers, gezond en lekker wordt gekookt en regelmatig iets bijzonders te beleven valt. Meer informatie op www.restovanharte.nl

Afbeelding
Lintjesregen 2024 in Woerden Nieuws
Afbeelding
22 miljoen voor woningen Beurskwartier, Zuilense Vecht en Galgenwaard Nieuws
Afbeelding
Woonadviseur helpt Utrechtse 55plussers bij passend wonen Nieuws
Cover van het boek.
Deel 4 van Toen & Nu Utrecht is uit Vrije tijd
Afbeelding
Inloopbijeenkomst over het toekomstbeeld Nedereindse Park Gemeente
Iedereen kan genieten op De Vecht
Mijlpaal voor Fietsboot op de Vecht, duurzame boot gaat vrijdag varen Nieuws
Dymph Hoffmans, jury

Aukje Treep, wethouder Soest

Elsie Hijstek, Soester Energie Coöperatie

Judith de Pagter, Soester Energie Coöperatie
Beste Lokale Energie-initiatief van de provincie Utrecht 2024: Soester Energiecoöperatie Ondernemend
Afbeelding
Schapen scheren bij schaapskooi Groot-Zandveld Vrije tijd
Afbeelding
Succesvolle voorjaarscompetitie tafeltennissers TTV Fletio. Sport
Afbeelding
Het mooiste stadspark van Nederland zoekt nieuwe vrijwilligers, ook achter de schermen. Zin om mee te denken? Lezersnieuws
Afbeelding
Gemeente Utrecht onderzoekt oprichting van een eigen warmtebedrijf Nieuws
Afbeelding
De Ronde Venen is een nieuwe fietsroute rijker: de Burgemeestersroute Lezersnieuws
Afbeelding
Estafettestaking bereikt midden van het land CNV: Vrijdag acties in Metaal & Techniek regio Utrecht op Lage Weide Ondernemend
Monitoren en bijstellen van het slootwaterpeil
Provincie Utrecht stelt subsidie beschikbaar voor innovatieve ideeën in de landbouw Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws