Donderdag 19 juli 2018

VRIJE TIJD UCK in de vakantie met voorjaarseditie

VLEUTERWEIDE > Een keer iets anders dan de vakantie-BSO? Het Utrechts Centrum voor de Kunsten organiseert ook in de voorjaarsvakantie een UCK in de vakantie. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn welkom van 09.00u tot 15.00u op dinsdag 27 februari bij de CultuurCampus of anders op donderdag 1 maart op het Domplein.

Op de CultuurCampus zijn de kinderen de hele dag onder de pannen met beats in allerlei soorten en maten. Ze gaan breakdancen bij ‘dancevibes’, ze zullen losgaan met percussie bij ‘beat it’ en tijdens ‘cool dj stuff’ creëren ze hun eigen muziek op de computer. Voor de dansliefhebbers is er ook de keuze om alleen aan de slag te gaan met dans. Samen gaan ze de hele dag bezig met het maken van een eigen dans. Een afwisselende en gezellige vakantiedag voor kinderen om alleen of met een vriendje bij aan te sluiten. Vanaf 14.30u mogen de ouders ook even binnenlopen om te kijken waar de kinderen de hele dag druk mee zijn geweest.

Leeftijd: 6 t/m 12 jaar

Docenten: Raymond den Uijl, Tamara Brussé, Jens Kerkhoff, Otto de Jong

Datum: 27 februari 2018

Tijd: 09.00 – 15.00 uur

Locatie: Cultuurcampus, Burchtpoort 5, Vleuten

Prijs: 35,- euro inclusief lunch

Tickets: ticketview.nl/shop/uck

De donderdag op het Domplein staat in het teken van theater en gaan de groepen onder leiding van twee docenten aan de slag met het boek ‘Matilda’ van Roald Dahl. Van 09.00u tot 15.00u zullen de kinderen op een creatieve manier bezig gaan met het verhaal waarbij de slimme Matilda, de lieve juf Engel en het akelige schoolhoofd Bulstronk natuurlijk allemaal voorbij komen! Dit wordt gegarandeerd een superleuke vakantiedag met een afsluitende voorstelling om 14.30u voor de ouders.

Leeftijd in twee groepen: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar

Docenten: Noortje Thuis, Arieke Luikinga

Datum: 1 maart 2018

Tijd: 09.00 – 15.00 uur

Locatie: Utrechts Centrum voor de Kunsten, Domplein 4, Utrecht

Prijs: 35,- euro inclusief lunch

Tickets: ticketview.nl/shop/uck

Om mee te doen hoeven de kinderen geen cursist te zijn bij het UCK of ervaring te hebben.

Meer informatie en tijden: www.uck.nl/agenda

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden