Zaterdag 21 september 2019

VRIJE TIJD Jubileumconcert op het carillon Woerden

WOERDEN > Op zaterdag 9 maart a.s. speelt beiaardier Henk Verhoef van 13.30 tot 14.30 uur een jubileumconcert op het carillon van de Petrustoren. Dit concert is ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het Van der Wel-IJff fonds, een fonds voor het welzijn van ouderen in de Rijnstreek. De bespeling van het carillon gaat vooraf aan het jubileumconcert dat wordt aangeboden door het bestuur van het Van der Wel-IJff fonds om 15.00 uur in de Bonaventurakerk.

Voor deze gelegenheid heeft beiaardier Henk Verhoef een feestelijk programma samengesteld met werken van de klassieke componisten Locatelli, Pergolesi en Mozart. Ook zal hij drie "evergreens" van George Gershwin spelen en tot besluit drie bekende nummers uit films van Marilyn Monroe.

Het volledige programma met meer informatie is te vinden op de website www.carillonwoerden.nl.

De bespeling is te volgen op een beeldscherm, dat voor deze gelegenheid bij de ingang van de toren zal worden opgesteld. En goed te beluisteren op een terras of een andere geschikte plek in het stadshart. Bij mooi weer is de tuin naast de Petruskerk een ideale plaats om ongestoord naar het carillonconcert te luisteren.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden