Donderdag 19 september 2019

VRIJE TIJD Emmaus Domstad doet mee met de Boekenweek

HAARZUILENS > Leuke acties bij alle vestigingen van Emmaus Domstad te Utrecht. Naast het aanbieden met 50% korting van alle boeken uit de boekenkasten is er voor de kinderen ook wat te beleven.

Onze drie vestigingen doen mee aan de Boekenweek omdat we vinden dat literatuur, naslagwerken en zelfs strips een bijdrage leveren aan het welzijn van de mens. Dat begint bij de kinderen. Het bijbrengen van de liefde voor boeken is belangrijk in hun ontwikkeling. Daarom hebben we op de filialen Parkwijk en Overvecht een voorlees middag georganiseerd. Op donderdag middag 28 maart om 16.00 uur in Overvecht op de Gloriantdreef 403 onder het genot van een mandarijntje en op woensdag 27 maart om 15.30 en zaterdag 30 maart om 15.30 in Parkwijk op de Ab Harrewijnstraat 18. Alle drie de vestigingen bieden hun boeken met 50% korting aan. Dus ook Lombok op de Makassarstraat 36. Heeft de ene filiaal niet wat u zoekt ga dan gerust bij de andere kijken.

Emmaus is een organisatie die zich als doel heeft gesteld om mensen te helpen die op wat voor manier dan ook buiten de maatschappelijke normen vallen en moeite hebben om zinvolle en sociaal versterkende omstandigheden voor zichzelf te creëren. Onze kringloopwinkels bieden een scala aan zaken die het interieur opvrolijken en een aanvulling zijn op uw bestaande spullen en zo verdienen wij een leuk centje om anderen concreet te helpen bij het opbouwen van een zinvol bestaan.

Voor meer informatie over Emmaus kunt u terecht op de internet site van Emmaus Nederland.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden